marți, 16 iulie 2013
       Well, hello! In sfarsit mi-a revenit cheful de blog si sa fac ceva treaba pe aici. In primul rand m-am decis sa ma mut pe Wordpress dupa ce Google a sters foarte multe boguri de la inceputul lui iulie si nu am de gand sa pierd tot ce am facut aici. Te gasesti cu blogul sters fara nici un advertisment si nici nu poti sa preiei posturile care le aveai. NIMIC! Si prin mai multe bloguri sterse ma refer mai mult la cele din categoria Book Blog.
        Nimeni nu se uita pe blogul tau cand intra la spam. Prin spam se refera mai mult la lucrurile pornografice incercand sa combata genul asta de bloguri. De ce e un book blog sters? Pai ai recenzat o carte romantica si cand pui linkul spre goodreads sau amazon si gaseste cine stie ce cuvant care il cred ei de aceasta natura BUFF! S-a dus! Aiurea,nu? Ca altfel nu pot sa-mi explic. Pentru mai multe detalii despre toata aceasta tevatura intrati aici, unde e un articol mai detaliat despre ce mai face Google in ultima vreme si de ce le sterge. Desigur se zvoneste ca e foarte probabil ca GFC-ul sa dispara si sa ne impinge spre Google+ care mie personal nu-mi place.
      A fost greu!!!!! Grea decizie am facut, dar sper ca e mai bine asa pentru blog! Vreau sa ma simt si eu mai in siguranta si sa stiu ca n-am muncit degeaba. Am luat si un alt nume pentru blog. Vroiam ceva de vara care sa tina si iarna. :)) Oricum sper sa mai veniti pe blogul meu pe wordpress fiindca oricum o sa trec pe blogurile voastre mult mai des de acum incolo. GFC-ul parca si-a pierdut valoarea fiindca din tot numarul ala putini isi fac simtita prezenta. Ufff,e asa greu! E un nou inceput.
      Am de gand sa pregatesc un concurs curand asa ca stati pe aproape!
      Si am facut o noua pagina de facebook, deoarece intre timp mi-am mai facut un blog de fotografie si inca un blog cu chestii interesante la care mai de lucru ca sa pun posturi si restul,dar va astept si pe acolo sa tregeti o privire. In legatura cu noua pagina,sincer m-ar ajuta mult o admina,macar temporar si poate si ea sa-si faca reclama la blog prin intermediul paginii mele. Daca e cineva interesat,sa-mi trimita mesaj pe adresa de email hogof_hg@yahoo.com . Momentan nu am postat mare lucru fiindca nu are cine sa le vada,deci...
      O gasiti pe noul blog! :D See you there!
P.S: Pt castigatorii de Jurnalul de Traznit imi pare foarte rau!!!! Am fost o mare lenesa si mi-am pus in cap sa va trimit premiile saptamana asta. Adry o sa-ti raspuns si tie curand.

0 comentarii:

Followers

Stay updated here

Follow by Email

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Pick of the week

Pick of the week

Rating

1/5 Not worthy

2/5 Not for me

3/5 Good

4/5 Thrilling

5/5 Awesome!

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Popular Posts

Award :)

Award :)

I like

Photobucket
Un produs Blogger.